Ik zal mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Lucia Mugsian, een gediplomeerde pianotechnicus en muziekdocente. Als pianotechnicus kom ik regelmatig bij mensen thuis, of op muziekscholen om piano’s en vleugels te stemmen. Naast het stemmen van piano’s behoor ik tot een kleine groep stemmers die het instrument ook goed beheerst. Het mooie hieraan is dat ik na het stemmen u het resultaat kan laten horen.

Mijn liefde voor de piano begon op mijn tiende. Eerst met jeugdige tegenzin, maar na verloop van tijd begon ik het leuk te vinden, en inmiddels speel ik al meer dan 40 jaar piano. Ik heb een universitaire lerarenopleiding (specialisatie piano) afgerond aan het Armenian State Pedagogical Institute. Om pianostemmer te worden heb ik de opleiding Pianotechnicus aan het HMC in Amsterdam afgerond.

Met het “VvPN Certified Piano Tuner Certificaat” (CPT) mag ik mezelf met trots onder de beste pianostemmers van Nederland scharen. Het contact met klanten en de band die je met hen opbouwt zorgen ervoor dat ik dit werk met veel plezier doe. Ik behandel elke klant alsof het mijn enige klant is, een langetermijnrelatie is daarbij mijn doelstelling.